Hotels bij Schiphol met Park, Sleep and Fly Parkeren

U kunt er ook voor kiezen om een overnachting met park sleep fly Schiphol te boeken bij een van de onderstaande hotels en zo ook gratis te parkeren bij Schiphol. Deze hotels liggen iin de buurt van Schiphol zodat u snel met een shuttlebus van en naar Schiphol gebracht kunt worden.

Waar kunt u een Sleep, Park en Fly arrangement online boeken?

U kunt eenvoudig online een speciaal parkeer arrangement boeken bij diverse websites. U kunt direct reserveren en bij de meeste ook veilig betalen met iDeal of creditcard. Park, Sleep en Fly arrangementen kunt u eenvoudig online boeken bij de volgende aanbieders van hotelovernachtingen.

Direct Boeken? Zie alle aanbiedingen bij :

Hotels bij Schiphol met Park, Sleep en Fly Arrangementen

Hotel Park Plaza Schiphol  Park Plaza Amsterdam Airport **** : Tussen luchthaven Schiphol en de bruisende stad Amsterdam bevindt zich het Park Plaza Amsterdam Airport. Profiteer van de gunstige ligging t.o.v. Schiphol. Pendeldienst van en naar Schiphol. Park Sleep Fly Arrangement vanaf 42,00 p.p.p.n. 

Online te boeken via : Kras / Booking / HotelSpecials

Hotel Park Inn Radisson Amsterdam Airport Park Inn Radisson Amsterdam Airport *** ligt vlakbij vliegveld Schiphol. Het is een perfect hotel voor een kort verblijf voor of na een vlucht. Het hotel wordt dan ook vaak gebruikt door zakelijke gasten. De kamers zijn prima en ook het eten is erg goed bij dit hotel. Park Sleep Fly Arrangement vanaf 46,50 p.p.p.n. 

Online te boeken via : TUI / Kras / Booking / HotelSpecials

Novotel Schiphol Park, sleep en fly Dorint Airport Hotel Schiphol **** heeft een ideale ligging. Het hotel is namelijk gelegen in de geluidsarme zone rond Schiphol. Op deze wijze zit men direct in de buurt van Schiphol zonder dat men direct last heeft van geluidsoverlast. Park Sleep Fly Arrangement vanaf 57,00 p.p.p.n.

Online te boeken via : TUI / Hotels.nl

Radisson Blu Schiphol **** perfect gelegen in het groen van business park Schiphol-Rijk biedt het 4-sterren hotel Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf. Het hotel bevindt zich op slechts 10 minuten afstand van de luchthaven Schiphol en biedt elk half uur een gratis shuttle service aan van en naar de luchthaven.  Park Sleep Fly Arrangement vanaf 59,00 p.p.p.n.

Online te boeken via : TUI / Kras

Hotel Chariot Schiphol Parkeren Hotel Chariot is een prachtig vier-sterren hotel in Aalsmeer. Dit hotel, dat vroeger een basisschool is geweest, voorziet in alle behoeften van har bezoekers en ligt bovendien dicht bij luchthaven Schiphol. Park Sleep Fly Arrangement vanaf 59,50 p.p.p.n. 

Online te boeken viaBooking / HotelSpecials

Mercure Hotel Schiphol AmsterdamMercure Hotel Amsterdam Airport **** : Het Mercure Hotel Amsterdam Airport heeft een zeer goede ligging. Het RAI conferentiecentrum en het WTC zijn makkelijk bereikbaar. De gratis shuttle bus vervoert u snel en comfortabel naar Schiphol. Park Sleep Fly Arrangement vanaf 63,50 p.p.p.n. 

Online te boeken viaKras / Hotels.nl

 Steigenberger Airport Hotel  Steigenberger Airport Hotel **** : Het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam is goed bereikbaar vanaf de A4 en A9. Het moderne 4-sterren hotel ligt tussen het Amsterdamse Bos en de luchthaven Schiphol. Vanuit het hotel bent u snel in het centrum van Amsterdam en op Schiphol. Park Sleep Fly Arrangement vanaf 72,00 p.p.p.n.

Online te boeken via : HotelSpecials

Hotel Zwanenburg  Hotel Zwanenburg *** : Hotel Zwanenburg ligt in het dorpje Zwanenburg, tussen Haarlem en Amsterdam. Bezoek als gast van Hotel Zwanenburg bijvoorbeeld de Keukenhof in Lisse en de Zaanse Schans. Park Sleep Fly Arrangement vanaf 53,00 p.p.p.n.

Online te boeken viaBooking

 

Let op bij het boeken van een Park, Sleep en Fly

Let er wel op dat je bij het boeken kiest voor een speciaal Park, Sleep en Fly arrangement. Zo ben je er zeker van dat het parkeren en het gebruik van de shuttlebus bij de kamerprijs inbegrepen is. Bij de hotels die geen apart parkeerarrangement aanbieden kun je vaak het parkeren als extra optie boeken. Deze kosten komen dus bovenop de prijs van de hotelovernachting

Een overnachting en gratis parkeren met Park, Sleep en Fly

De hotels bieden een shuttlebus service aan naar Schiphol en uw auto blijft geparkeerd staan bij het hotel wat u geboekt heeft. Ook bent u er zo zeker van dat u op tijd op Schiphol bent en geen last van files heeft omdat u de dag ervoor al bij uw hotel incheckt en nog rustig een nacht kan slapen. Voor vertrektijden midden in de nacht of ‘s ochtends vroeg is dit ook een ideale oplossing.