Quick Parking Schiphol Parkeren

Quick Parking SchipholQuick Parking is een onafhankelijke parkeergelegenheid vlakbij Schiphol. Bij Quick Parking kunt u tijdens uw zakenreis of vakantie tegen een vriendelijke tarief uw auto parkeren. Wanneer u uw auto parkeert bij Quick Parking is lang wachten op de shuttlebus en ver lopen verleden tijd.

Op het parkeerterrein parkeert u uw auto naast de shuttlebus. Er zijn geen wachttijden en dus geen lange loopafstanden met uw bagage. Het personeel zet uw bagage direct in de shuttlebus. Via de filevrije cargoroute wordt u direct naar de juiste vertrekhal gebracht.

Er worden geen tussenstops gemaakt, ze rijden voor iedereen apart. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw auto. Het parkeerterrein van Quick Parking is beveiligd en alleen toegankelijk voor personeel. Daarnaast is er camera toezicht en is het hele parkeerterrein omgeven door hekwerk.

Beoordeling

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (99 stemmen, gemiddelde: 3.52 van 5)

Loading...

Veilig parkeren bij Schiphol met Quick Parking

Voordat u op vakantie vertrekt ontvangt u een visitekaartje met het mobiele telefoonnummer van alle Quick Parking chauffeurs. Deze zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Bij uw terugkomst op Schiphol belt u na het ophalen van uw bagage één van de chauffeurs. Zij halen u dan binnen enkele minuten op en brengen u terug naar uw auto. Het is zelfs mogelijk om uw auto te laten wassen voor terug komst.

Om gebruik te maken van het parkeerterrein en de services zult u een parkeerplek moeten reserveren van de website Quick Parking. U kunt tot maximaal 20 minuten van te voren reserveren of gratis annuleren. Nadat u een parkeerplek gereserveerd heeft ontvangt u direct een bevestigingsemail met de contact gegevens en het adres van de parkeerplaats.

Meer informatie en reserveren Quick Parking

Voordelen van parkeren bij Quick Parking Schiphol :

  • Slechts 3 km bij Schiphol vandaan
  • Gratis shuttlebus van en naar het vliegveld
  • Geen wachttijden of tussenstops
  • Ver lopen is verleden tijd
  • Shuttlebus is niet file afhankelijk
  • U hoeft uw autosleutel niet af te geven
  • mogelijkheid om 20 minuten van te voren te reserveren
  • Prijs gunstige maar betrouwbare parkeerplek

Prijsoverzicht Quick Parking Schiphol :

1 – 2 dagen € 34,50 vast bedrag
3 – 4 dagen € 39,50 vast bedrag
5 – 6 dagen € 47,50 vast bedrag
7 dagen € 52,50 vast bedrag
vanaf de 8e tot de 15e dag € 7,50 per dag
vanaf de 15e dag € 5,00 per dag

Quick Parking Schiphol Adres en Plattegrond

Adres Quick Parking Schiphol : Kruisweg 381, 1437 CH, Schiphol-Zuid, Nederland

Klik voor het overzicht van alle aanbieders van Shuttle Parking op Schiphol