Hotel Chariot Park Sleep Fly

Hotel Chariot is een prachtig vier-sterren hotel in Aalsmeer. Dit hotel, dat vroeger een basisschool is geweest, voorziet in alle behoeften van haar bezoekers en ligt bovendien dicht bij luchthaven Schiphol.

Hotel Chariot Aalsmeer Park, Sleep en Fly

Hotel Chariot Schiphol ParkerenVaak is men al gestrest genoeg wanneer men op reis moet. Daarom is het erg handig wanneer u een dag eerder richting Schiphol kan. Dat is nu mogelijk met de Park, Sleep en Fly service. Ook hotel Chariot biedt deze service aan. U komt een dag voor vertrek bij ons aan en parkeert uw auto met een gerust hart bij Park Fly.

Hier kan de auto de gehele reis blijven staan. Vervolgens geniet van een heerlijke rustige overnachting en een stevig ontbijt voor u op reis gaat en wij brengen u vervolgens naar Schiphol.

Hotel Chariot met Park, sleep en fly is online te boeken via :

Kamers van Hotel Chariot

In dit hotel kan er gekozen worden voor drie verschillende kamers: een standaard kamer, een junior suite of een executive suite. Alle kamers zijn in ieder geval voorzien van een luxe badkamer met bad, douche en toilet.

Daarnaast beschikt iedere kamer over een flat screen televisie, een minibar en faciliteiten voor koffie en thee. Bovendien kan iedere gast gratis gebruik maken van de WIFI verbinding die op iedere kamer aanwezig is.

Faciliteiten van Hotel Chariot in Aalsmeer

Hotel Chariot zorgt goed voor haar bezoekers. zo is er een uitstekend restaurant waar bezoekers kunnen lunchen en dineren. Verder kunnen gasten ook een drankje drinken in het hotel en is er een speciale rookkamer zodat mensen die roken niet naar buiten hoeven om te kunnen roken. Het grootste voordeel van dit hotel is echter de serene rust en de ontspannen sfeer die er hangt.

Hotel Chariot met Park, sleep en fly is online te boeken via :

Ervaringen Hotel Chariot Aalsmeer

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (30 stemmen, gemiddelde: 3.97 van 5)
Loading...

Adres en Plattegrond Hotel Chariot Aalsmeer

Oosteinderweg 243, 1432AT, Aalsmeer