Over Schipholparkings.nl

Schipholparkings.nl is een website waar uw zoektocht moet beginnen wanneer u reist vanaf Schiphol. U vind op Schipholparkings.nl namelijk alle parkeeraanbieders op en rondom schiphol.

Wilt u met een shuttle bus naar Schiphol gebracht worden of liever met uw auto naar de luchthaven rijden en dat het parkeren door een deskundige medewerker wordt afgehandeld zodat u daar geen tijd aan kwijt bent? Heeft u toch liever een parkeerplaats op Schiphol zelf? Of reist u op een raar tijdstip of komt u van ver? Dan is het fijn om Park-Sleep-Fly uit te proberen.

Schipholparkings.nl zet alle aanbieders en de specifieke kenmerken voor u op een rijtje. U kunt daarbij ervaringen lezen van mensen die gebruik gemaakt hebben van de verschillende diensten. Ook kunt u de prijzen zien en vergelijken.

Er zijn vier categorieen waarbinnen u kunt zoeken:

Bij alle categorieen staan alle prijzen genoemd zodat u snel kunt vergelijken en kunt bepalen of die aanbieder voor u in aanmerking komt. Er worden tips gegeven voor u wanneer u parkeert op of rondom Schiphol. De meest gestelde vragen zijn voor u op een rijtje gezet en beantwoord.

Bij elke aanbieder staat een klein overzicht van de belangrijkste kenmerken van die aanbieder, maar u kunt ook meer informatie en ervaringen opvragen door naar de specifieke site van die aanbieder te gaan. Hier krijgt u een uitgebreide uitleg over deze aanbieder, maar ook extra informatie over afstand naar schiphol, aantal parkeerplaatsen, hoe u kunt betalen etc. Ook ziet u een overzicht bij elke aanbieder van de kosten per dag tot en met 30 dagen. U krijgt een kaart te zien zodat u kunt zien waar de parkeeraanbieder gevestigd is.