Sleutel zelf bijhouden

Geen sleutel afgevenDe meeste aanbieders van parkeermogelijkheden rond Schiphol vragen uw sleutels gedurende uw vakantie en parkeren de wagen voor U.

U kunt er ook voor kiezen om uw wagen zelf te parkeren en uw sleutels zelf bij te houden en deze niet af te geven. Hieronder een overzicht van de aanbieders die deze service aanbieden.

Aanbieders van parkeren bij Schiphol geen sleutel afgeven

Schiphol Smart Parking (Schiphol) is een voordelige manier van parkeren óp Amsterdam Airport Schiphol. Parkeer voordelig en betrouwbaar op Schiphol en wordt je met een shuttle naar de vertrekhal gebracht. Bespaar nu, hoe vroeger u boekt, hoe meer korting.

Vanaf 5 Euro per dag. Nu reserveren

BudgetParking Schiphol (Schiphol-Rijk): bij Budget Parking Schiphol bent u verzekerd dat u goedkoop, snel en comfortabel kunt parkeren op Schiphol. Gelegen op Schiphol-Rijk, gratis overdekt parkeren, geen sleutel achterlaten en goede en snelle service.

7 dagen : €52,50 / 14 dagen : €105,00. Nu reserveren

Travel ParkingService Schiphol (Aalsmeer) : biedt reizigers, veilige en betaalbare oplossingen voor het parkeren vlakbij Schiphol. U kunt parkeren in de parkeergarage en hoeft dus geen sleutels in te leveren.

7 dagen : €49,50 / 14 dagen : €84,50. Nu reserveren

Best Parking Schiphol (Amsterdam-Sloten): In plaats van op een bus te wachten, naar een dure parkeerplek te zoeken en te sjouwen met uw bagage, kunt u bij Best Parking ontspannen op reis!

7 dagen €52,50 / 14 dagen €105,00. Nu reserveren

123-parking (Aalsmeer) : Er is een 24 uur gratis shuttlebus beschikbaar, zo zijn er geen lange loopafstanden en is er persoonlijke service beschikbaar bij het sjouwen van bagage. Geen sleutel afgeven. 

7 dagen €48,30 / 14 dagen €96,60. Nu reserveren

 

 

 

 

.

Comments are closed.