Hotel Zwanenburg Schiphol Park Sleep Fly

Hotel Zwanenburg Schiphol ligt in het dorpje Zwanenburg, tussen Haarlem en Amsterdam. Bezoek als gast van Hotel Zwanenburg bijvoorbeeld de Keukenhof in Lisse en de Zaanse Schans.

Bij hotel Zwanenburg vindt u kamers met douche en toilet. Een aantal kamers heeft zelfs een Jacuzzi. Daarnaast beschikt u over een televisie, een telefoon en een draadloze internetaansluiting. Uw waardevolle bezittingen kunt u opbergen in de kluis. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij hotel Zwanenburg. Zowel overdag als ‘s avonds staat het u vrij om te ontspannen in de lounge van het hotel.

Aantal Kamers : 47 kamers

Hotel Zwanenburg Schiphol Park, Sleep en Fly Online Boeken

Hotel Zwanenburg Schiphol met Park, sleep en Fly is eenvoudig online te boeken. Een sleep, park en fly arrangement bij Zwanenburg Schiphol is er al vanaf 53,00 euro p.p.p.n.

Informatie over de Parkeren en Shuttlebus van Hotel Zwanenburg Schiphol

De gratis shuttle service van hotel Zwanenburg rijdt doordeweeks van 05:30 uur ‘s ochtends tot middernacht en in het weekend van 06:30 uur tot 24:00 uur. Bij het Park Sleep & Fly arrangement is één overnachting in een Deluxe kamer en 15 dagen parkeren inbegrepen. Elke extra dag parkeren kost €3.50.

Faciliteiten :

  • Wasservice
  • Parkeergelegenheid
  • Lounge
  • Bagageopslag
  • Fietsverhuur

Ervaringen Hotel Zwanenburg Schiphol :

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (41 stemmen, gemiddelde: 3.56 van 5)
Loading...

Adres en Plattegrond Hotel Zwanenburg Schiphol

Olmenlaan 52, 1161 JX, Zwanenburg,Nederland