Hoe kan ik een parkeerplaats bij Schiphol reserveren?

Een parkeerplaats bij Schiphol te reserveren is eenvoudig online te doen. Als eerste is belangrijk hoe je wilt parkeren. Kies je voor parkeren op Schiphol zelf met Schiphol Smart Parking, of kies je voor een parkeerbedrijf vlakbij Schiphol met een shuttle service. Je brengt de auto naar de parkeerplaats en je wordt met een shuttlebus direct naar Schiphol gebracht.

Wil je heel relaxed je vakantie beginnen? Dan kun je ook kiezen voor een parkeerplaats bij Schiphol via valet parking bij Schiphol. Hierbij heb je geen gedoe of tijdsverlies met parkeren en shuttle bussen, maar wordt je auto direct overgenomen bij de vertrekhal zodat je direct door kan naar het inchecken.

Er zijn vele aanbieders van de verschillende types parkeerplaatsen bij Schiphol. Check de verschillende aanbieders aangezien het qua prijs en service soms nogal kan uitmaken. Ook kun je er bij verschillende aanbieders voor kiezen om tijdens je vakantie de auto te laten wassen of onderhoud te laten doen.

Waar kun je een parkeerplaats bij Schiphol reserveren?

Om gemakkelijk een parkeerplaats bij Schiphol te reserveren hebben we een overzicht van alle aanbieders van alle parkeerplaatsen bij Schiphol. Bij de meeste aanbieders kunt u met iDeal vooruit betalen, maar je kunt vaak ook contant of met pin betalen bij aflevering van de auto.